My sponsors

I´m so grateful with my sponsors. They support me and help me to achieve my dreams! That truly means the world to me. Without them it would not be possible to participate and travel the world..

"Sandwich Islands Composites. Over the years, SIC has evolved, defined, and dominated the open ocean paddling scene and has won overwhelmingly, most of the prestigious channel crossing events globally."

SIC Maui

https://sicmaui.com/

"I Hvidbjerg Bank er vi store nok til at kunne tilbyde dig alle de bankprodukter og -ydelser, du søger.
Og vi er samtidig små nok til at give dig den nære og personlige service, som du har fortjent at få. Det gælder,
hvad enten du er privat- eller erhvervskunde.”

Hvidbjerg Bank

https://hvidbjergbank.dk/

Hos ADVODAN Thisted har vi fokus på vores kunders situation, behov, krav og vilkår, så vi kan levere rådgivning på et højt fagligt niveau. Vi er ansvarsbevidste, engagerede, initiativtagende og løsningsorienterende. Vi lægger stor vægt på, at vores medarbejdere arbejder tæt sammen, hvilket betyder, at vi løser opgaverne i fællesskab, til stor gavn for vores kunder – sammen er vi stærkere end hver for sig.

Advodan Thisted

https://www.advodan.dk/da/advodan-thisted/om-advodan-thisted/<br>

Klaus Guldsmed - "Vi er din garanti for faglig ekspertise og kvalitet.

På Store Torv i Thisted, finder du vores butik med eget værksted. Det er her, vi laver det, vi er bedst til, nemlig smykker og ure."

Klaus Guldsmed

https://klausguldsmed.dk/

"Hos Revision Limfjord er vi erfarne, lokale revisorer, der ser det som vores opgave at udvikle din forretning. Så hverdagen bliver nemmere og mere rentabel; så det at drive virksomhed bliver anstrengelserne værd."

Revision Limfjord

https://www.revisionlimfjord.dk/

"Det er i kraft af fællesskabet, at vi i Thy-Mors Energi har handlekraft til at investere i ny infrastruktur, vise vejen for den grønne omstilling og sikre gennemskuelige kundeløsninger.".

Thy Mors Energi

https://www.thymors.dk/

“Rådgivning til virksomheder om finansiering, herunder forhandling og implementering af finansieringsløsninger. Med os ombord kan der sættes turbo på eksekveringen af virksomheders investeringsplaner.”

Kyvsgaard Consulting A/S

https://kyvsgaardconsulting.com/

Portfolio 

Grünbag
Klaus Guldsmed
Shaped By The Tides
SIC Maui
QuickBlade
GrønThy
I Can I Will
Brunotti
Lav din egen hjemmeside gratis!